Vad ligger bakom namnet?

c/o Lena, Care Of Lena. Alla tolkar vi budskap olika, för oss betyder begreppet c/o omhänderta tillfälligt, care är omvårdnad och omtanke, of = av, Lena såsom personnamn och egenskap.

Omhänderta

Att få njuta av att bli omhändertagen och ompysslad. Känna varma, sköna händer som vårdar, masserar, ökar cirkulationen och löser upp spänningar.

Tillfälligt

Du bestämmer och gör dina val i livet. Ibland kan det vara skönt att tillfälligt släppa taget en stund. Bara få vara, här och nu. Att få inspiration till hur du dagligen kan ta hand om dig själv och även naturens resurser.

Care

Du ska få omvårdnad och omtanke om dig som individ samtidigt som vi ger omtanke om våra naturresurser på ett miljövänligt sätt.

Lena står för det personliga. Detta är företagets identitet, ambition och sättet att utföra behandlingar på och hur vi väljer varusortiment.

Affärsidé

c/o Lena ska ge medvetna kunder njutbara och välgörande produkter samt inspirera till fortsatt daglig omvårdnad av huden med omtanke om hela människan och naturens resurser. Läs mer...