Några röster om Den Lilla Svarta – vår nya ekologiska mascara

26 April, 2013

Hej, har provat mascaran några dagar nu. På mej funkar den jätte bra. Den korta borsten var också perfekt för mej. Den sitter bra och samtidigt lätt att ta bort. Och en till sak den luktar så gott av någon ört ,tror jag. Helt nöjd blev jag i alla fall.( Och då har jag väldigt känsliga ögon)
xxxxxxxxxxxxxxxxxx

Hej,
Satan i gatan va bra den var! Det blev långa fina separerade fransar, nästan lite lösfranaktigt. Och den satt hur bra som helst. Måste också berömma för det jättefina stället och för den fina förpackningen som också är i kanonbra storlek!
HURRA!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

En kommentar till “Några röster om Den Lilla Svarta – vår nya ekologiska mascara”

 1. Liv säger:

  Hej!

  Tack för fin service och fantastiskt utbud!
  Jag har en nystartad blogg där jag listar C/O Lena som en av mina favoritbutiker.
  Besök mig gärna : )
  http://www.pure-me.se

  Liv

Lämna en kommentar