c/o mineralsmink har utökat sin familj!

19 April, 2013

Äntligen! Så som jag har längtat, testat, hittat OK alternativ men ändå inte fått en egen. Egen Vadå? Mascara!

bild

mascara

Som Naturkosmetik/ekologiskt hudterapeut har det varit svårt att hitta alternativ till mascara. I de traditionella mascarorna finns det plaster och silikoner som gör att de sitter bra – men vem vill ha det på ögat???? Nu, precis till c/o Lenas 6-årsdag har c/o mineralsminks sortiment utökats med en egen mascara.

Mascaran är till stora delar ekologisk, den är helt ren och den sitter bra. Konsistensen är rätt torr vilket gör att du slipper spindelben. Den är färgmättat så det blir snabbt färg på fransarna. Trots att den är lätt att ta bort med naturkosmetisk rengöring/olja så har den t.o.m klarat av tårar – helt otroligt!

den lilla svarta

denlillasvartabaksida

Lämna en kommentar