Behandlingar och butik

Du är alltid välkommen in till c/o Lena på Västra Tullgatan 5 21 i Hudiksvall. Jag arbetar oftast ensam på salongen vilket gör att du erbjuds olika servicenivåer:

Behandling/konsultation
När du får behandling är jag till 100% närvarande för dig under denna tid. Telefonen är avstängd, musik på låg volym eller, om du så vill, är det tyst när du får din behandling. Andra kunder kan titta in i butiksdelen och botanisera bland våra varuprover på egen hand eller stilla njuta av en kopp te.

Besök i butik
Övriga tider finns jag i butiken för att ge dig personlig service och rådgivning i dina val av produkter och/eller behandlingar.

Botaniserande i butiken
Du är alltid välkommen in i butiken. Är jag upptagen med behandling kan du på egen hand botanisera i butiken, prova våra produkter, dricka en kopp te eller läsa i broschyrer, tidskrifter eller böcker. Eller bara vara i en lugn miljö med skön musik ett tag.

Internet
Här på hemsidan har jag samlat information som du kan behöva, för att kunna planera din dagliga omvårdnad. Du hittar vår webshop i navigationsstaven överst på sidan. Där kan du läsa om våra produkter, planera eller göra dina inköp. Varorna kan du antingen hämta i butiken eller så skickar vi dem hem till dig.

Telefon 0650-155 21
Telefonen är påslagen när inga kunder är i behandling/konsultation. Är telefonsvararen på, kan du lämna namn och telefonnummer så ringer jag upp så fort jag har möjlighet. Jag använder telefonsvararen och meddelar om till exempel butiken är stängd för dagen eller liknande. Du har även möjlighet att kontakta mig via e-post.

Öppettider

Ordinarie tider:

Måndagar: stängt
Tisdagar: 11.00-18.00
Onsdagar: 11.00 – 18.00
Torsdagar: 11.00 – 18.00
Fredagar: 11.00 – 16.00
Lördagar: stängt
Söndagar: stängt

Övriga tider kan behandlingar eller coachsamtal bokas efter separat överenskommelse. Klicka här för att kontakta oss.